Last-minute naar Cadzand

Vanaf we begin deze zomer het woord hittegolf hoorden beslisten we meteen om een weekje richting zee te trekken. Nu Mona 18 maanden is wilden we er graag een weekje heen gaan maar het onvoorspelbare Belgische weer hield ons tegen om lang op voorhand te boeken. Daarom hadden we al enkele maanden geleden een lijstje opgemaakt met leuke appartementjes, zodat we wanneer we last-minute wilden vertrekken lang naar een verblijf moesten zoeken en gewoon ons lijstje dienden af te lopen om te zien wat er nog vrij was.

cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-01

Zo kwamen we terecht in het fijne Cadzand waar het in de eerste vakantieweek van de zomer oftewel hoogseizoen zelfs super rustig was. Het strand van Cadzand is er eentje waar we in België alleen maar van kunnen dromen want van een dijk vol hoogbouw is hier geen sprake. En ook al is het kustdorpje in volle groei, de nieuwe bouwprojecten blijven gelukkig kleinschalig en passen mooi in het kader. Vanuit Cadzand ben je met de fiets overigens vlakbij Knokke voor wie toch eens nood heeft aan een dijk om met een go-cart rond te crossen of zalige wafels wil gaan eten bij Marie Siska terwijl de kinderen de supercoole speeltuin ontdekken.

cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-02 Het appartement waar we verbleven was er eentje van Duinhof Holidays en lag net zoals alles in Cadzand vlak aan de duinen waardoor je op 2 minuutjes wandelen op het strand staat. Voor mensen die deze zomer nog willen gaan misschien een tip, momenteel zijn er grote werken aan de vaargeul en het omliggende strand vlak aan het centrale pleintje in Cadzand waarbij ze een jachthaventje aan het bouwen zijn en ook de omliggende duinen aanpakken. Hierdoor is dit stuk strand onbetreedbaar. Het geluk wil dat ons appartementje nu net aan het andere eind van Cadzand lag waardoor we hier geen last van hadden. Tegen volgende zomer zal alles wel klaar zijn en is Cadzand zeker en vast nog een stukje mooier. Hier zijn nog enkele Instagram foto’s van ons weekje aan zee.

cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-03 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-04 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-05 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-06 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-07 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-08 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-09 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-10 cadzand-vakantie-aan-zee-appartement-duinhof-holidays-11

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *